Pondělí 21.6.2021 nastane datum jednoho velice krásného čarodějnického svátku, dovolila jsem si k němu zpracovat pro vás pár informací. Všichni ho jistě znáte pod pojmem:

BARVY V MAGII

11.04.2021

Každá "čarodějka" má nějakou svoji specializaci. Mou největší jsou sice karty a práce s nimi , ale hned potom se specializuji na svíčkovou magii a magii barev, protože tato dvě témata spolu velice úzce souvisí. Předkládám vám tedy nyní více informací o barvách a jejich vlivu na život.

HO-OPONOPONO

11.04.2021

Co to vlastně HO OPONOPONO je? Je to stará havajská technika, která pomáhá dostat mysl do tzv. nulového stavu. (Nulový stav je takový, kdy se člověk zbaví vzpomínek, předsudků.) A podstatou této techniky je dostat mysl do fáze, kdy je naše mysl naprosto čistá, protože jedině tehdy jsme schopni dosáhnout téměř čehokoli, jakoby neexistovaly hranice....

MAGIE SVÍCÍ

11.04.2021

V čarodějnictví se svíce při náboženském uctívání a pro domácí účely používá více než 5000 let. Dokonce v Egyptě a na Krétě se svíčky z včelího vosku používaly už 3000 let př.n.l. Dokazují to reliéfy na egyptských hrobkách, kde jsou zachyceny první svícny.

VYKUŘOVADLA

11.04.2021

Vůně květin, koření a stromů - všichni víme, jak voní růže a jak borovice v lese. Ano, vonné látky, poutaly pozornost člověka odedávna. Skutečnost, že aromatické látky působí na psychiku člověka a jsou schopny navodit změněné stavy vědomí, byla empiricky zjištěna patrně již v raných dobách lidstva.

Napadlo vás někdy, že v tomto vesmíru může být něco většího než vy?Pokud ano, znamená to, že jste na cestě k rozvoji většího vědomí ve svém životě a dosažení vyššího vědomí. Na této cestě se setkáte s mnoha výzvami, ale pokud opravdu chcete pozvednout své vědomí a překonat své současné já, bude to stát za to na každém kroku....

Jak si do života přitahovat více toho, co chcete, a méně toho, co nechcete? Zvýšení vlastních vibrací je jediným způsobem jak žít takový život, jaký chceme. Pokud vyzařujete vibrace nízké, nemůžete v životě dosáhnout harmonie a budete žít s vnitřním pocitem nespokojenosti.